Min Vardag,  Mirres Foto

Så blir det då man pussas

Hej

Genast blev det mer vinter ute och det fick det även bli här inne på bloggen nu också. Jag tyckte mitt andra tema var lite för somrigt nu. Vi har också fått snö och då blir det ju genast mer vinter. När jag är frisk igen ska jag äntligen få ut och gå igen. Jag tycker det är superhärligt att ut och gå när det är mellan 0 till -10 grader. Det är perfekt temperatur då tycker jag.

➤ När tycker ni temperaturen är bra på vintern?

Så blir det när man pussas

BQ är sådan att han vill kramas, pussas och gosa även om jag är sjuk. Bacillen finns redan då eftersom vi ligger i samma säng anser han. Samt hans svar brukar vara att – Det går inte att låta bli, jag måste. Jag klagar inte på det för jag är likadan och vill också det. Allt blir ju så mycket lättsammare att ta sig igenom det. Nu tror jag faktiskt att vi har åkt på covid för jag har tappat lukt och smak. Jag anser också det för jag känner mig lika som när vi hade det för ett år sedan. Vi har ont i kroppen, leder och har liknande symptomer. Det blir meckigt när vi båda ligger sjuka samtidigt. Det är inte mycket att göra åt.

➤ Hur brukar ni göra när ni är sjuka medparten av familjen?

√ Mysigt att göra när man vabbar

√ Mer foto från sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

5

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

14 Comments

 • Popprinsessan

  Ja det är ju lite stökigt när båda vuxna är sjuka samtidigt, men å andra sidan skönt att ha det överstökat liksom 🙂 Hoppas att ni kryar på er fort!
  Ibland när en av oss är sjuka väljer vi att sova i olika rum, bara för att vi har möjligheten med en bäddsoffa. Lite för att den friska kanske ska få hålla sig frisk, men också för att den sjuka ska få sova i lugn och ro. Eller att den friska ska få sova om den sjuka tex hostar mycket 🙂
  Hoppas att ni kan få hjälp om det är något ni behöver från affären eller så, annars brukar man ju klara sig ganska bra några dagar på sånt som finns hemma.
  Krya på er!

  • sweetwordsbymirre

   Ja det är lite meckigt nu när vi båda är sjuka samtidigt. Bellis är ju frisk igen och hon ska på kalas på lördag. Är lite inne på att någon får följa med henne och köpa presenten någon dag, För det känns lite fel att någon av oss ska göra. Alternativt får hon gå ner själv, hon är ju så pass stor. Ja vi har ju inte samma möhjligheter som inte bor i hus som är på samma ytor så vi får ju ligga där vi ska. Hade vi bott i hus hade vi också gjort som ni gör.

 • figterwomen85

  Fint tema. Jag brukar med matcha bloggen med årstiden. Känns fel annars tycker jag.
  Jag gillar med denna kyla mellan 5-12 minus gillar jag. Ingen blåst & en frisk luft som inte går in i kroppen ❄️😊. Vi har med lite snö på gräset här.

  Jag gillar att kramas & pussas. Kent är inte lika mycket för det. Dagen jag var dåligas i min förkylning så pussades vi inte. Annars gör vi det.
  Håller med er 🙌🏼😊. Man blandas ju med bassillerna när man ligger i samma säng.

  Drygt att ni har fått covid 🦠🤧🤒.
  Krya på er!
  Ta hand om er och va rädd om er🤗❣️

 • Madde

  Gillar ju vintern, men skulle det gå ner mot tio minus här i göteborg hade vi knappt kunnat vara ute. Det är så rå luft här så allt blir kallare. Tio minus i Sollefteå då jag bodde där var ju ingenting. Coviden har exploderat nu igen, men blir väl mer som en influensa har jag förstått det som. Oavsett, inte kul att vara sjuk.

 • corkystyle

  Håller med dig om att nollgradigt till minus tio är lagomt. Jag vill däremot att har det kommit snö så ska den stanna kvar. Otur att ni åkt på det igen. Jag bor ju själv så är jag sjuk så håller jag mig i min lägenhet och personalen kommer med mat och annat. Det har ju varit på tapeten att det gå mycket covid nu igen. Hoppas ni blir frisk snart.

 • Sandra

  Va snygg header, så vintrig att man riktigt känner snön mellan fingrarna. Hur får du till skärpan på snön när den gnistrar så fint. Jag brukar lätt få lite sudd på bilderna när jag försöker att fota snö.

  Bra fråga. Jag tycker det är viktigt att båda får lika mycke vila och att man lyssnar på kroppen. Men man får turas om lite med vad som behövs göras, som lämning o hämtning vid skola (om man nu inte är jätte sjuk då är det bättre att ha barnen hemma någon dag söö på man inte smittar andra ) matlagning o.s.v sen kan det ju va så att den andra har lite mera symptom och då är det ju förståeligt att den ena kanske får ta lite mer ansvar. Men jag anser att är båda sjuka samtidigt så får man försöka att hjälpas åt ändå.

  Stora krya på sig kramar till er båda två 🌺

  • sweetwordsbymirre

   Jag har fotat dem med macroobjektiv, då kan man manuellt ställa vart fokus ska ligga. Även att man ställer in så man även kan få bokeh i bakgrunden som är något som jag gillar. Förresten har du kollat över det med bloggen och göra den mobilanpassad för jag kan ej kommentera hos dig =(

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *