Tipshörnan

Pralinhuset – Alla Hjärtans Dag

Bellis presenter från Pralinhuset av mig

Nu är det Alla Hjärtans Dag

Jag kikade runt på nätet på olika alternativ till Alla Hjärtans Dag-present till mina två hjärtan. Jag fick upp förslag på förslag. Tillslut fastnade jag för Pralinhuset som har olika utbud med kreativa designer på sina produkter de säljer. Exklusiva chokladkartonger, askar och lyxförpackningar med lyxig choklad. Det fanns ju hur många varianter som helst och i olika prisklasser också.

Till Bellis köpte jag ➜  Chokladfigur med hjärta, ➜ Rosa Chokladhjärtan

Pralinhuset i Stockholm

Det finns en pralinbutik i Stockholm på Östermalm. Själva chokladfabriken och fabriksbutiken ligger på vägen ut mot Tyresöslott. Kvalité ska möta den kreativa kunskapen i den choklad som skapas i fabriken. Man gör choklad i alla kakao-halter. Chokladen ska kännas och vara oemotståndlig. Pralinhusets eftersträvan är att hålla hög klass på sina produkter. Flera av produkterna har också framställs efter kunders förslag och idéer.

BQ,s present från Pralinhuset

Pralinhuset helt rätt choklad

Vi tycker jättemycket om chokladen och nu får man äta och njuta av den och spara i fler dagar. Det här är inte chokladen man bara äter bit för bit och vips var den slut. Så klart kan man göra det om man vill. Vi anser dock att man äter och njuter av den och då är varje bit lyx. Har ni vägarna förbi deras butiker i Stockholm ska ni absolut kika in dit. Har ni inte vägarna förbi och kan besöka då finns ju webbshoppen. Där kan man lätt frossa loss.

Vi kommer shoppa fler gånger från deras webbshopp. Vi hoppas även ha vägarna förbi någon av butikerna i sommar, vore kul att se.

Till BQ köpte jag ➜  Choklad ask – Love You

Fler användbara länktips

√ Mer Tips från sweetwordsbymirre

 Pralinhuset – Alla Hjärtans Dag

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

11

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 23 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *