Bloggutmaning,  Mirres Foto,  Vårt Hem

Promenad vid Dalälven – Påskpynt

Hej Kära Bloggvänner

Det är nya Dalälvar skapade lite här och var nu där man tar sig fram. Idag på promenaden så fick jag trixa och mixtra för att inte gå i stora vattenpölar med is under. Det var dock fint och temperaturen var skön. Jag gick en promenad med musik i öronen för att få en stund att tänka på annat än det jag inte vill. Nu har jag pratat med några jag skulle i telefonen och landat här vid datorn. Tvättmaskinen är på i bakgrunden som en mindre skön avkoppling. Det är ju sådant som måste göras och ingen annan genväg man kan ta på det.

Har precis målat om mina naglar och lagt på Essies Gel Couture över. Då håller de sig fina en vecka ungefär utan avskavning. Jag inser ju dock att det går inte få dem i närheten så fina som när man gör dem på salong. Det saknar jag att göra, men jag har inte råd att göra allting just nu. Måste prioritera undan vissa saker. Får göra det när jag mår bättre och jag fått igång ekonomin när jag är igång med jobb och heltid igen.

Påskpyntet får smygas fram lite

Har börjat påskpynta lite och här klädde jag och Bellis vårt knippe med ormhassel med påskägg, fjädrar och små häxor. Det hänger i vårt vardagsrumsfönster. Ska plocka fram något mer påskpynt lite närmare sedan. Denna kvist med ormhassel plockar vi fram lite tidigare just för att den är så fin och man vill ha den där lite längre än endast påskveckan.

Utmaning – Vatten

Jag älskar Promenader och foto, vem mår inte bra då?! Det tänket och temat tyckte även Madelena var en rolig idé att starta igång på sin blogg. Där kommer hon ha ett tema i veckan. Man ska fota något när man är ute och går. Hon väljer temat och man får helt enkelt ta en promenad och föreviga det temat med sina tankar. Det tyckte jag lät roligt att haka på och det är ju faktiskt också bra tänk i allt då man kommer ut och rör på sig också. Det blir ju ett litet projekt varje dag att finna det du ska och samtidigt komma i gång med din motion.

Här ovan ser ni min tolkning på veckans TEMA VATTEN

√ Mer från mitt hem  sweetwordsbymirre

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

Skaffat ny BLOGLOVIN, LÄGG TILL MIG DÄR

7

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

9 Comments

 • Netti Starby

  Så fint du har påskpyntat och ska också börja med det snart. Har några söta kaniner som ska fram. Vad härligt att du tog en promenad och lyssnade på musik. Kramis ❤

 • Elina

  Vad fint det blev med trollhasseln, jag börjar också bli sugen på att plocka fram lite påskpynt och baka. Har hittat ett recept som nog ska vara påskigt och smidigt att göra med barnen.

 • Popprinsessan

  Vi har haft det grått, vått och galet dimmigt hela veckan så det har inte blivit några roliga vatten-foton alls från mig hittlls. Förhoppningsvis blir det det idag!
  Har börjat smyga fram lite ”påskpynt” i form av några harar, kaniner och kycklingar i porslin. Har inte betämt om jag vill ha ris i år eller inte, hoppas åka iväg under påskveckan.

 • fighterwomen09

  Skönt med en promenad & få frisk luft. Jaså, har ni fortfarande is? Här är det barmark helt. Ligger bara högar av snö kvar.
  Ja, att unna sig saker begränsar när man har mindre pengar. Helt naturligt för mig. Det räcker ju med om du börjar jobba halvtid eller deltid så kan du unna dig lite av det du gjorde förut 🙂.
  Vad fint påskpyntet blev 🐣👍😊.
  Bra sätt att komma ut på promenad 👍.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • corkystyle

  Ja det går väldigt snabbt nu. Tyckte det nyss var januari. Ja det kostar en del att göra naglar på salong och sen att göra nya eller påfyllning efter några veckor. Smart att du kan göra dem hemma då du inte har ekonomin att göra de på salong. Härligt med vatten.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *