Bellis,  Min Vardag,  Mirres Outfit

Vattna naturen men inte på torsdag!

Supersöta temuggen Bellis köpt åt mig, blir nog min nya jobbmugg

Glad Sommar Bloggvänner

Idag är det klämdag och jag och Bellis är hemma tillsammans. Hon fick en slant av svärfars (han gick bort för 2 år sedan) sambo när vi var där och hälsade på igår. Hon har träffat en ny man och vi var där och hälsade på och kikade på deras nya lägenhet de skaffat tillsammans. Bellis fick då således en slant av henne. Hon fick välja själv vad hon ville göra med den. Hon ville till Normal idag och skaffa sig lite grejer för det. Det finns ju massa att klämma och känna på där. Jag köpte mig ett läppstift och läppglans i ett. Det var läppstift i ena änden och läppglans i den andra.

Vattna naturen men inte på skolavslutningen

Vädret visar svalare nu i helgen och till veckan och så även regn. Det behövs ju faktiskt, naturen har ingen vattenkanna som man vattnar med. Som det ser ut nu så är det uppehåll på torsdag då Bellis har skolavslutning så hoppas att det får vara det då. Hon har en ny fin blå klänning och hoppas att hon kan ha den på sig då så det inte blir för kallt. Dock så har hon ingen passande kofta och eventuella tights att ha på sig till. Måste nog kila ner till stan till veckan och kika efter det. Man trodde ju nästan at det inte skulle ha behövts.

√ Mer från  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

9

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

26 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *