Bellis,  Mirres Outfit

Blåslagen fot och vill inte vara lila

Hej

Nu startar allt i gång igen, Bellis friidrott startade idag och skolan i morgon. Idag har hon även varit och klippt sig igen. Måste kännas extra roligt att få börja skolan i morgon och vara extra fin i håret. Hon verkar också vara taggad på skolan vilket är roligt. Bra med mjukstart på bara tre dagar denna veckan.

Blå på undersidan av tån

Bellis och jag hade varit ut på promenad med Bella efter frisören och då hade Bellis fått snö i stövlarna. Hon tänker sig inte för och häller ut det på golvet i hallen, miss av henne. Jag kommer sedan och går för att gå in i köket och halkar till av snön som ligger där och jag sular till foten i något och sträcker mig. Jag gör ju allt jag kan för att inte sträcka till nacken än mer. Då tar foten stryk istället. Just då tänker jag inte på det. Liten stund senare känner jag att det hettar framtill under foten. Det spänner och gör jätteont. Det gör sedan fortsatt ont och nu är jag blå under där. Jag tror jag blir tokig alltså. Varför inte få ont på fler ställen när vi ändå har ont?! Nä inte nå bitter eller vadå?!

Rätt blond nyans på mig

På tal om frisör så var ju jag iväg förra veckan och snajda om mig. Nu två tvättar senare tycker jag att det är rätt blond nyans på mig som jag sedan med silverpridukter håller efter med så jag får behålla den färgen. Innan två första tvättarna är håret lite för ”grått, det kan absolut vara snyggt. Fast det är svårt att hålla efter, för det slår för lätt åt att bli blålila. Det är få nästan omöjligt att få det att inte bli blått då. Nu om jag skulle våga ha silverpridukter i lite längre så blir det ju inte lika gråaktig nyans.

Nu ska vi kika på avsnitt 3 av sanningen på Netflix och funderar på om ett fotbad kanske vore toppenbra för min ömma fot.

√ Mer tips från sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

2

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

10 Comments

 • fighterwomen85 Jessi

  Kul att Bellis ser fram i mot skolan. Att dra igång vårterminen 😊. Skönt med en promenad. Tyvärr ledde till öm tå 🙁. Vi får hoppas att den läker av sig själv & fint. Fin du blev i håret 😃👍. Ja, gäller att inte använda fel produkter som ger fel färg på håret.
  Jag ser på sanningen på tv4 play 😊.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • Therese

  Ajaj det som gör så ont, såklart inte meningen men det är ju så lägg hänt när det är blött ute. Hoppas det läker fort. Ramlade själv i helgen och slog i hela vänster sidan och det gör väldigt ont ännu – tror jag fått en spricka eller blåmärke invärtes. Men det läker väl.

  Vad skönt att få mjukstart men också lite rutiner – här började barnen på tisdagen och efter 2 dagar nu behöver de snart helg.

 • Hannas krypin

  Kul att få komma tillbaka till skolan efter lovet och vara extra fin i håret. Men vilken otur med tån. Tycker det är lite så att har kroppen en gång börjat göra ont så fortsätter det gärna. Jag har alltid ont någonstans. Så trist ju. Hoppas att tån snart är bättre.

 • Madde

  Eller så kör du allt på en gång så är det klart sen hihi. Skoja bara. Man blir lite bitter då den ena grejen efter den andre kommer.Alltid en go känsla efter att ha varit hos frisören. Ska dit den 22e och just nu märker jag att frisyren inte alls har hållit sig. Tror mitt mående påverkar där.

 • corkystyle

  Alltså vilken otur du har. Det är inte alls kul att halka till och slå i foten i något. Hoppas foten blir bättre snabbt. Kul att du nu har den nyans i håret du vill ha. Hoppas du får en bra torsdag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *