Mina Tankar,  Mirres Foto

Farsdag med de bästa – Lyckos mig!

Hej

Igår var det farsdag och vi hyllar alla fina pappor. Jag är lyckat priviligierad över att ha två män i mitt liv som för mig är de bästa pappor som finns. Det är min underbara pappa och min snygga BQ som är pappa till Bellis. De är två av de snällaste männen som finns och så lika varandra både till personlighet och till intressen. Jag tycker att det är så rart måste jag säga att de två har funnit varandra också. Jag har nog alltid varit pappas flicka och det beror nog mest på att han är lugn och så snäll. Min mamma är såklart också den bästa. Att jag då drogs till BQ är inget som är konstigt då han också är lugn. Att ha en personlighet som är lugn och lite mer åt det blyga håller är så attraktivt tycker jag. Det föll jag pladask för direkt

Dagen har varit seg och grå

Dagen idag har varit seg och grå, men för den delen ingenting fel med det egentligen. Bellis är sjuk och har haft hög feber hela helgen och snorar och hostar lite lätt. I lördags hade hon faktiskt rejält hög feber, vilket jag alltid tycker är lite oroväckande. Idag vaknade hon piggare och har lätt feber, men hon är inte helt sig själv än såklart. Fast idag är hon piggare och hon får vara hemma måndag och tisdag. Jag hoppas sedan att hon kan gå till skolan på onsdag.

Jag blir också fortsatt sjukskriven resten av året kom vi fram till doktorn och jag idag. Så målet är att börja jobba igen på en mindre skala efter alla julhelger.

√ Fotar med Nikon

√ Mer foto från sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

9

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

20 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *