Bellis

Nyklippt och bättre kvalité

Lockigt hår blir torrt hår

Idag har vi vågat oss ut och Bellis har varit och klippt sig igen. Det är två månader sedan sist och det var dags nu. Det har inte tovat sig som vi haft stora problem med innan, men det började trassla sig längst ut i topparna framtill. Nu har hon fått den där snygga klassiska ➜ BOB-frisyren igen som hon är så superfin i. Det är en klassisk frisyr som alltid kommer att hålla. Nu har det ju blivit en trend med BOB igen och det är lite nya idéer och look på den. Det är inte bara den klassiskt rundade boben som slutar vid käklinjen. Det är mer uppklippt och spretigare.

Många klipper den klassiska boben men även med lugg till. De låter då längden sluta typ nedanför öronen samt att ha skarp markerad lugg till det. Jag föredrar nog den vanliga som Bellis har eller den som är lite mer uppklippt i olika längder. Fast trendigt är det så Bellis är en liten medveten tjej med snygg look

Jag nyklippt och slingad på sommaren. Så fin är jag inte nu. Mitt hår är ”katastrof” just nu

Det är inte helt samma frisyr – BOB, Pixie

Vi fick beröm av frisören att vi gör ett bra jobb med Bellis hår eftersom att hon i grunden har ett lockigt hår. Lockigt hår blir ofta torrare och lite sprött som hon sa. Såklart är det inte så för alla, men hon sa att generellt är det så. Bellis hår är ett torrt hår som lätt trasslar sig om hon har långt hår. Skönt att höra att vi och Bellis håller efter hennes hår bra. – Ni lyckas och gör det så bra det går med tanke på att hon har torrt hår, det är toppen sa frisören!

Det är fler som säger att jag och Bellis är så lika i håret, det får man tycka. Fast vi har helt olika frisyrer. Hon har ➜ BOB-Cut och jag har ➜ Pixie-Cut

√ Mer om Bellis – Sweetwords

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

Skaffat ny BLOGLOVIN, LÄGG TILL MIG DÄR

13

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 23 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

22 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *