Bella,  Bellis,  Mirres Outfit

Som en flåsande björn

Hej

Nu var det äntligen dags för att ha lilla Bella igen. Som vi saknat henne, vi har ju inte kunnat haft henne nu på 1,5 vecka för att vi varit sjuka hela tiden. Bellis har saknat henne så mycket och det har jag och BQ också. Nu har vi hämtat henne och ska ha henne över hela dagen till kvällen. Som man kommer pussa och krama på henne. Hon blev så glad då vi kom och hämtade så t.o.m hennes husse sa OJ VAD GLAD hon blev .

Bella höll på riva hela hallen innan han öppnade dörren lät det som och svansen piskade mot dörren. När hon sedan kom ut till oss så var det så gulligt, man blir nästan rörd. Hon är noga också med att hälsa på oss alla så hon kom först till Bellis, sedan mig och svansen viftases av typ. Tänk att man kan vara så kär i en hund som inte ens är ens egen.

Som en flåsande björn bakom drevern

Läget är lite lika här, Bellis är frisk hostar till då och då. Hon har även fått igång aptiten och börjat gå upp i vikt igen och det är skönt. Jag är lite matt än, ingen feber men har ingen ork. Märkte det då jag var ute och gick med Bella nu att jag blir tungandad när jag anstränger mig lite. Jag kände mig som en flåsande björn eller något som gick där bredvid Bellis och Bella. Det kommer ju vända det också snart och man kommer tillbaka till den man var innan influensan. I morgon ska jag prata med psykologen och ha KBT-behandling igen. Fick ställa in det som sig förståligt är förra veckan för jag var sjuk. BQ är sjuk än men det går åt rätt håll med honom också och han är bättre till helgen skulle jag tro

Till helgen ska BQ, Bellis och hennes fabror Peter gå på hockey. Det hoppas vi att det blir av för det har Bellis haft som en dröm ett tag. I julklapp fick hon Leksand IF,s matchtröja. Det kommer ju såklart vara extra roligt då att ha den på sig. Pappa BQ har en sjal från dem och Peter vet jag inte om han har något. Han har supporten i alla fall. Jag får således sitta hemma själv på lördag och kika på Mello, kanske man skulle låna hem denna donnan då också.

 Fakta om rasen Drever

√ Mer om sweetwordsbymirre – Bella

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

Skaffat ny BLOGLOVIN, LÄGG TILL MIG DÄR

15

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

22 Comments

 • fighterwomen09

  Kul att Bellis blir så glad av att se er. Men måste vara delade känslor för ägaren som äger Bellis.
  Skönt att ni mår bättre av eran förkylning 🙂. Det kommer bli bättre med din ansträngning. Kul att Bella få gå på hockey på lördag 😃. Det är kul att gå på hockey.
  Skönt för dig att få egentid på lördag kväll. Kanske ska bjuda hem en vän på god mat & vin. Tjejsnacka 😊

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  • sweetwordsbymirre

   Hihi blir lite full i skratt Du blandade i hop namnen men förstår att det är lätt då de är så lika. Bella är hunden och Bellis är dottern =D. Ja men det blir skönt att ha egentid också. Samt vila och bara ta det lugnt =D

 • Madde

  Så mysigt att få låna hund igen. Djur är så underbart. Vi har lånat en katt ett par dagar, och bara älskar det. Hoppas verkligen det blir av med hockyn. Kul att hon fått det intresset.

 • Amanda Kanterfors

  Så mysigt att ni kan vara hundvakt igen nu när ni börjar bli friska. Förstår att ni har saknat denna sötnos, låter som en bra tanke att låna henne på lördag också 🙂

 • Ninnie

  Så skönt att ni verkar vara på bättringsvägen! Inte roligt att vara sjuk. Jag har också lyckats få någon förkylningbacill – snuvig, hostig, vissen och hängig. Usch, inte kul alls.
  Och så roligt att ni fått rå om lille hunden igen – verkar vara ömsesidigt!

 • Hannas krypin

  Jag har visst missat att ni ”bara” lånar hunden. Vilket härligt mottagande ni fick. Det blir man glad av. Förstår att det är lite flåsigt nu efter sjukdomen men du är snart tillbaka igen.

  • sweetwordsbymirre

   Vi hade henne länge då husse där carbi dåligt skick och väntade på sin höftleds-operation. Nu är han opererad sedan nov och nu är han piggare. Tack, hoppas också det. Man får börja gå promenader igen så flåset kommer igång efter smittan.

 • Michelle

  Hundar är verkligen det bästa. Va den på hunddagis? Det är väl en beagle? Har läst om dem och verkar vara en väldigt familje vänlig hund.

 • corkystyle

  Skönt att det går åt rätt håll för er alla. Nu får vi hoppas att ni slipper bli sjuk på ett bra tag. Håller tummarna att de kan gå på hockeymatchen. Så roligt att ni kunde låna Bella igen efter att ni varit sjuka.

 • Petra

  Kärleken från en hund 🐶❤️så kul att Bella blev så glad att få komma till er igen ,skönt ni är på benen men visst blir man andfådd efter man legat så sjuk men det går över det med 🌸

 • Popprinsessan

  Skönt att läsa att det går åt rätt håll för er! Hoppas att du får det mysigt på lördag utan familjen hemma. Och visst är det underbart hur mkt kärlek en hund kan visa ❤

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *