Bellis,  Bloggutmaning,  Mirres Foto

Shopping på listan – Bagheera

Hej Kära Bloggvänner

Idag var jag ner på stan och gjorde lite ärenden och jag skulle blandannat köpa ett Best Friend Foreever halsband åt Bellis. Hon köpte ett sådant åt sin kompis Olivia när hon fyllde år. Dock har Bellis hänge på smycket gått sönder och det går inte att laga. Jag gick därför och köpte ett nytt. Nu har hon två i fall ett till går sönder. Samt ja visst det ska ju vara rätt hjärta som är det som Olivia inte har, men det tänker man ej på, huvudsaken de har varsitt hjärta. Jag var även fräck nog och provade ut min storlek på ringar så jag vet vilken storlek jag har. Det var t.o.m så att jag var så fräck och gick och provade på två ställen. Jag fick samma storlek på dem båda så nu vet jag min storlek. Att jag är fräck menar jag är för att jag provade utan att köpa. Vi ska ju köpa och förnya våra förlovningsringar här framöver,

Häng med så läser vi vidare

Shopping-kontot öppet

Bellis behövde även nya skalbyxor som är mer anpassad för den temperatur som är ute nu. Därför köpte jag överdragsbyxor i softshell. Hon får ha sin lättviktsjacka och ha sin fleecejacka under om det behövs. Det är för varmt med täckbyxor och vinterjackan nu. Hon har vinter täckbyxor som hänger på skolan om hon behöver. Jag kostade på lite bättre byxor med förböjda knän för skönare komfort och rörelsefrihet. Softshell kan ju annars bli lite stelt. Byxorna är från Bagheera och heter Collie pants JR, toppenbra.

Regnar det ute har hon fleeceklädda galonkläder. Därför har hon har vårvintern räddad tills det är varmt nog att bara ha jacka på sig och jeans. Hon fick även en teddyjacka i pilé, som hon kan ha som den är mitt på dagen eller ha under lättviktsjackan. Eller ha en tjockare tröja under, så det finns nu olika valmöjligheter inför kommande våren. Sådan piléjacka skulle jag också vilja ha, de är jättesköna och även snygga tycker jag.

Utmaning – Vatten

Jag älskar Promenader och foto, vem mår inte bra då?! Det tänket och temat tyckte även Madelena var en rolig idé att starta igång på sin blogg. Där kommer hon ha ett tema i veckan. Man ska fota något när man är ute och går. Hon väljer temat och man får helt enkelt ta en promenad och föreviga det temat med sina tankar. Det tyckte jag lät roligt att haka på och det är ju faktiskt också bra tänk i allt då man kommer ut och rör på sig också. Det blir ju ett litet projekt varje dag att finna det du ska och samtidigt komma i gång med din motion.

Här ovan ser ni min tolkning på veckans TEMA VATTEN

√ Fotar med Nikon

√ Mer foto från sweetwordsbymirre

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

Skaffat ny BLOGLOVIN, LÄGG TILL MIG DÄR

12

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 23 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

16 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *