Bellis,  Min Vardag,  Mirre,  Tipshörnan

Må bra välling är bra i din vardag

Hej

Sjukstugan fortsätter och vi har smittat ner mig också. Bellis är fortsatt matt och orkar inte särskillt mycket. Febern är mildare på henne och inte särskillt hög. Hon har dock ont i magen och ät öm i kroppen. Jag är också smittad nu som sagt och har fått det mesta jag också. Ingen hög feber än så länge, får se om den kommer eller inte. BQ jobbar och verkar ha sluppit undan än så länge. Det är jättesvårt att få i sig något, men man måste ju försöka.

Må Bra Välling Fullkorn Osockrad
Ett sätt att få i sig extra med järn, kalcium och vitaminer är att dricka en mugg med Må Bra Välling som ett mellanmål varje dag. Det går bra att dricka ⇛ Må Bra Välling till både frukost, mellanmål eller kvällsmål. Jag väljer att dricka den osötade varianten då jag tycker att den smakar okej ändå utan socker. Produkten klassas som vuxenvälling, men går att ge till barn över 6 år. Lätt att dosera och värma i mikron sedan är det klart. Doserar du rätt räcker den till 16 portioner. Ett lätt sätt att stilla din hunger för en stund samtidigt som du också får i dig sådant som är viktigt för kroppen

Vem älskar inte Saltkråkan

Varför är det alltid så, att då man är sjuk och inte kommer iväg att handla så är det flertal saker man saknar hemma som man ser skulle underlätta då man är sjuk. Man får göra det bästa av det och ta det man haver så att säga. Jag har i alla fall trugat i mig lite fil och Bellis har faktiskt ätit makaroner, skönt. Hon mumsar nu på några kakor och kikar på Saltkråkan. Vem älskar inte Saltkråkan, det gör verkligen jag och har gjort sedan hennes ålder minst. Nu ska jag ta mig en mugg te och gå vila igen medans hon är nöjd och kikar på filmserien. Hon är helt trollbunden, vilket är jättegulligt att se.

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

10

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

12 Comments

 • fighterwomen09

  Fy. Tråkigt att du har åkt på förkylning 🤧❤️. Mm hoppas att inte du åker på hög feber & att du istället tillfrisknar fort.
  Saltkråkan gillar jag med bland Astrid Lindgrens alla filmer 😊. Men min favo är Ronja, Emil & bröderna Lejonhjärta. Vad bra att Bellis sitter fastklistrad framför Saltkråkan så du kan passa på att vila lite.
  Skönt att BQ har än så länge sluppit. Men då får han åka & handla & så. Men det kanske han gärna gör till er 🙂
  Krya på er! Ta hand om er & va rädda om er❣️🤗

 • Petra

  Nja välling grejar jag inte men däremot Saltkråkan den är ju supermysig åh nu vill jag bara slå på Saltkråkan det får helt enkelt bli när jag passar Hugo i veckan 🌸kry på 🌸kram

  • sweetwordsbymirre

   För mig handlar det ju om för att öka mitt hjärnvärde, samt ja Saltkråkan är nostalgi och vi har alla filmer och serier med den på dvd, det är samlarvärde i. Ja abdsolut ska ni kika på det då =D Tack kramar

 • Popprinsessan

  Typiskt att du också åkt dit! Hoppas ni kryar på er fort nu!
  Välling har jag faktiskt aldrig testat och det är inget som lockar mig, men jag kan förstå att det kan vara bra för att få i sig näring och energi. Bra att du själv passar på att vila när du kan!

 • Elina

  Krya på er! Det är mycket sjukdom just nu, W är också hemma med feber. Aptiten är svår när man sjuk, skönt att du har hittat något som funkar för dig.

 • corkystyle

  Otur att du också blivit smittad. Skönt att du än så länge inte har fått feber. Bra att febern har gått ner på bellis. Hoppas verkligen BQ slipper drabbas han med. Ja vem älskar inte saltkråkan. Kul att Bellis är helt förtrollad av den serien och smart att du kan gå och vila medan hon kollar på det. Välling visste jag inte att man kunde dricka som vuxen men smart att dricka det om man är sjuk och har svårt att få i sig mat. Krya på er!❤️

  • sweetwordsbymirre

   Ja saltkråkan är verkligen sådan nostalgi och man älskar ju alla miljöer också. Samt ja vuxenvölling är väl inte det första jag skulle vilja dricka, men det ökar ens järnvärde och det är bra

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *