Mirres Foto,  Mirres Outfit

Stolt som mamma och ljuvligt

Kolla barmark, älskar´t

Hej Kära Bloggvänner

Tror ni att det är härligt och ljuvligt att kunna gå igen när det är upptinat och mestadels barmark. Jag behöver få komma igång och gå igen, min kropp skriker efter det. Samt komma igång igen efter smittan vi hade. Innan det hade jag ju kommit igång hyffsat och gått igen. Såklart gör det ont i nacken, men jag måste komma igång och öka succesivt och sakta framåt till ett normalt liv med motion igen, annars blir jag knäckt av det.

Glädjespritter i kroppen

Jag mötte flera personer då jag var ute och gick och det märks att vi alla vill ha årstiden som kommas skall. Folk hälsa så glatt så även jag tillbaka eller innan på dem. Jag mötte en äldre herre med en mops som prata några fraser med mig och var trevlig. Mopsen däremot den strosa runt och brydde sig inte märkbart utan den tyckte livet var underbart med alla dofter. Jag mötte dem igen efter en tjugo minuter då jag började gå hemåt igen och de hade väl kommit fem minuter framåt. Så snabbt gick det för den hunden att gå med andra ord. Ska tilläggas att den hunden var gamal också. Då ska hundarna bara få vara så länge de orkar.

Stolt och glad för henne

Idag var det utvecklingssamtal för Bellis och vi är så glada för henne. Det går bra för henne i skolan och hon ligger över på vissa ämnen. Läsa är hon enorm på, antal lästa ord på en minut ska barn i fjärde klass ligga på godkänd skala 75. Bellis hade antal lästa ord 118 på en minut så där ligger hon över det hon ska. Hon hade öven högsta omdömme i musik vilket är roligt för det kommer mer och mer intresse för det. Vissa saker får hon jobba lite mer på och det ska vi hjälpas åt med lite mera. Man inser då att hon börjar bli mer och mer stor, inte någon liten tjej längre

√ Fotar med Nikon

√ Mer foto från sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

11

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 23 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

18 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *