Bella,  Bellis,  Mirres Foto

Vårigt värre och ta fram hammaren

Hej Kära Bloggvänner

Vilken härlig vårmärme det är ute idag. Jag har varit ut på flera promenader idag eftersom vi har lilla Bella, så härligt. När Bellis kom hem från skolan så följde hon med oss ut på eftermiddagspromenad det var så mysigt. Lite kalla vindar såklart så man hade faktiskt kunnat haft tunna fingervantar och ett sportpannband eller tunn mössa. Annars tycker jag inte att man frös, jag invigde också min vårjacka/kappa.

Ta fram hammaren och fixar

Idag röjde jag lite på vår balkong det som jag kan utan att belasta min kropp där jag har värk. Det gick fint och jag fick undan en hel del. Jag valde då också att fästa ihop vårt växthus från Jula som vi har köpt. Det var hur smidigt som helst och inte det minsta svårt. Det är inte ens en endaste skruv som krävs utan man fäster ihop allt med stålpinnar och plastfästen i hård härdad plast. Jag fick använda hammaren för att banka i pinnarna ordentligt. Därför var det inte på något som helst vis belastande det heller. Det kändes också skönt för det är roligt att man själv kan göra något också. Det kommer vara ett projekt i helgen att plantera örter, växter och någon grönsak så det sätter fart i växthuset. Det kommer vara jätteroligt, speciellt för tösen.

I går var jag ner till vårt gym i källaren och körde mitt pass som jag ska göra för min nacke som fysioterapeut och massören har sagt. Det är perfekt för vi har de maskiner som man önskar och vill ha, så varför betala för gym då det finns. Man sätter upp sig på en tid och då kan man träna där 1 h.

√ Mer från Mirre sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

4

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

7 Comments

 • Amanda Kanterfors

  Idag har det verkligen känts som vår. Jag kom ut på en liten promenad också på eftermiddagen och ja det var lite kallt. Söta bilder på Bellis och bella 😍

 • Bland Kastruller och Vinglas

  Vad smidigt att ha gym i huset. Pluspoäng för det.
  Varje gång jag har kunnat göra något själv sedan jag bröt handleden, så har jag känt sådan glädje så jag förstår hur du känner. Det är en bra känsla
  Kram Kajsa

 • Elina

  Vad kul med ett växthus, det hade jag gärna också haft. Hoppas Bellis kommer tycka det är kul att odla, mina barn verkar älska det och tycker det är så kul att kolla till plantorna.

 • corkystyle

  Här var det också vårigt väder men insåg att det var kallare än det såg ut att vara när jag åkte till bion. Härligt att kunna ta flera promenader med bella. Så bra att ni har ett gym i källaren som man kan nyttja. Annars är det rätt dyrt att träna på gym.

 • fighterwomen09

  Var mycket trevligt väder igår ☀️😊. Härligt att gå promenader i soligt väder. Mm lite kyliga by vindar kom det. Men vi är ju bara i mitten på April. Det är ju inte längesen det var vinter. Så vi får hålla oss till tåls 😊.
  Att klara av nya saker själv utan någon som helst hjälp när man är lite begränsad. Bara det kan gör en super glad & självförtroende höjda många steg. Bra jobbat! 👏🏻😃.
  Gött att röra på sig lite. Vad bra att ni har ett gym i erat hus där det finns det du behöver för att göra dina övningar. Det sparar du mycket pengar på. Känns så skönt efteråt med.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *