Viktväktarna

Klassisk Hamburgare – Viktväktarna

Smaka gott ute

Hamburgare går göra på så många olika sätt och man kan hitta nyttigare varianter och även klassiska, det är bara att välja. Idag lägger jag ut klassisk hamburgare för hela familjen i enlighet med viktväktarna. Jag brukar kunna ta bort brödet och bara ta sallad och grönsaker till istället för att det ska inte kännas lite övermäktigt.

4 portioner = Hela receptet
Points = Per hamburgare 9

Ingredienser

  • Lök 1 st, gul
  • Nötfärs 5% 500 g
  • Ägg 1 st
  • Rapsolja 2 tsk
  • Lök 1 st, röd
  • Tomat 2 st
  • Hamburgerbröd 4 normalstoa
  • Gurka inlagd 8 skivor
  • Sallad 4 dl

Gör så här

Finhacka lök och blanda ihop med färs och uppvispat ägg. Forma till 4 burgare. Värm olja i en panna och stek burgarna tills de fått fin färg och är genomstekta. Skiva upp lök och tomat. Rosta eller stek insidan på bröden och fyll dem med burgarna, sallad, tomat, lök och ättiksgurka.

/ Recepkälla ➜ Klassisk hamburgare enligt Viktväktarna – Fler tips på recept av hamburgare och då även nyttigare alternativ kan ni läsa på viktväktarnas hemsida här ➜ Burgare i alla lägen

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

5

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 23 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *