Bellis,  Min Vardag

Lager på lager och stor plånbok

Hej Kära Bloggvänner

Den här veckan har varit lite i ett för mig med flera samtal och videomöten. Jag har pratat med doktor på videosamtal, fysioterapeut, handläggare på försäkringskassan, kiropraktor, röntgen, m,m. Därför är jag lite trött på min egen röst just nu måste jag ärligt erkänna. Det är dock samtal som måste göras och som också såklart gett resultat vidare framåt. Jag är fortsatt sjukskriven april ut och kommer sedan om inget förändras smyga i gång med 25 procent från i maj. Den veckan är det ju 1 röd dag så jag startar med fyra dagar. På röntgen har jag också kommit vidare gällande magnetröntgen. Det är uppsatt att jag kommer röntgas vecka arton. Jag är också uppsatt på återbudslistan och det innebär att jag kan behöva innfinna mig snabbt då de ringer (inom en halvtimma) om jag kan då.

Jag skulle väl veta annorlunda som är pedagog och mycket ute hur man klär sig

Våren är lager på lager

Ja det är inte så varmt som man tror ute och det fick jag erfara. Jag hade klätt mig på tok för lite. Som tur var hade älskling extra kläder i bilen, så jag fick dra på mig hans jacka över min jacka och tröja. Samt dra på överdrag över mina jeans. Visst vart jag COOL?! Jag såg nog något lattjo ut där i lekparken och folk tänkte väl att vad är det där för en. Alltså vem kan orka tänka på det, jag vart varm igen i alla fall. På tal om kläder så är dags att köpa nya skor åt tösen.

En inkomst som måste kicka igång

Jag fattar inte hur man ska ha råd med allt efter hur de växer. Jag köpte ju ny jacka och överdrag för några veckor sedan. Vi tog fram skorna vi köpte i höstas. Alltså varmare gympasko med högre skaft och som tål väta utifrån. Det är perfekt sko att ha nu fram tills det är dags för endast gympasko. Vad tror ni då? Jo de var för små och måste köpa nya. Jag känner att det är dags att komma tillbaka till en vardag med jobb och heltids-inkomst igen så man har råd med allt man måste ha.

Såklart köper vi alltid det hon måste ha, det sa jag inte. Fast det märks på så mycket mer då man är sjukskriven allt som kommer extra. Vi köper nytt, ärver eller köper på loppis så vi varierar oss. Vet att den kommentaren skulle komma annaras att varför köper ni endast nytt.

√ Mer om Bellis – Sweetwords

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

Skaffat ny BLOGLOVIN, LÄGG TILL MIG DÄR

12

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 23 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

One Comment

  • Madde

    Det är inte gratis med barn, och dom växer ju så fort. Just nu är det väldigt svårt med kläder, och det kan ju variera över dagen också.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *