Sund Livsstil,  Tipshörnan

Pandy – Monday to Sunday

Hej Kära Bloggvänner

Jag föll för trenden att prova godismärket PANDY, som man ser viruellt och på sociala media överallt. Jag klickade hem lakrits, cola och fizzy. Än så länge har jag smakat lakrits och dem var jättegoda och kommer utan prolem kunna ätas och njutas av. Ett nyttigare godis som ska kunnas ätas varje dag enligt dem. Jag måste läsa mer om dem

Häng med så läser vi vidare

Pandy ett godis för hela veckan

Tillverkaren har tänkt att det ska gå njuta av ett godis varje dag som inte har tillsatt socker. Det är istället fibrer och sötningsmedel i som ska ge dess goda smak och även en känsla av att man äter vanligt godis. Med det sagt så innehåller Pandy godis endast 1 g socker per påse. Pandy finns att köpa på Apoteket Hjärtat och den har jag nog köpt någon gång tidigare utan att tänka på märket på godiset. Fast produkten har kommit mer och mer nu till handeln så håll utkik efter påsen. Det är alltid bättre med ett nyttigare alternativ.

➤ Har du testat och vad tyckte du?

√ Mer från sweetwordsbymirre

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

Skaffat ny BLOGLOVIN, LÄGG TILL MIG DÄR

15

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

22 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *