Viktväktarna

Mandel- och toffeecrunchies

Mandel- och toffeecrunchies

Jag tänkte till veckan testa detta julgodis från Viktväktarna. Verkar enkelt och gott att göra.

30 portioner = Hela receptet
Points = per portion: 2

/ Smaklig gottestund

Ingredienser

  • Riskakor, naturella 3 st
  • Mandel 2 msk, hackad
  • Choklad mörk 200 g
  • WW Rich toffee bar 3 st

Instruktioner

  1. Smula sönder riskakor.
  2. Rosta mandel i en torr panna.
  3. Bryt choklad i mindre bitar och smält över vattenbad. Finhacka bars och blanda med riskakor, mandel och smält choklad.
  4. Klicka ut massan (ca 2 tsk/st) på ett bakplåtspapper och ställ i kylen tills de svalnat.

Mandel- och toffeecrunchies

√  sweetwordsbymirre – Viktväktarna

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

 9

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *