Bellis,  Min Vardag,  Mirres Outfit

Sommarlov utan tvekan

Stolt tjej som fick flera napp

Trevlig Onsdag Kära Bloggvänner

Idag har tösen verkligen fått ha Sommarlov. Hon har fått åka ut med båt med sin kompis och hennes familj och fiska. Att grilla ute på sjön på en liten udde var nog extra mysigt. Jag och BQ jobbar ju fortfarande så vi är väl inte det roligaste sällskapet än. På fredag går jag på semester och BQ går på semester efter imorgon. Snart ska vi också ha mer ledigt och tid för att göra saker. Nästa vecka åker vi på semester och det ska jag berätta mer om närmare och visa bilder därifrån.

Bellis ser lite skeptisk ut när hon smakar fisken

En regnskur eller två får man tåla

Bellis fick flera napp, vilket såklart var jätteskoj. De fick också smaka på sin fångst som de grillat. Tur hade de med vädret, för de fick endast lite regnskurar. Allt smakar ju också så mycket godare utomhus så kan tro att det var väldigt gott. Igår var vi hem till vänner som en av dem fyllt åt och även BQ har ju fyllt år. Vi firade tillsammans med dem och grillade ute. Vädret hade vi inte lika tur med, för det kom flera regnskurar. Vi fick fippla en del med att få till det med grillen, men mat vart det till slut i alla fall. Vi satt ute på deras altan så halvt ute får man säga, men skyddade från regnet.

Några bilder från senaste dagarna, grill med vänner, powerwalks och kalas hos en vän förra veckan

Att starta semestern med stil

På tal om present, så ska BQ starta första dagen av tre i morgon på en tredagars konsert i Borlänge. Han fick det som present när han nu fyllde år. Han ska åka dit med sin bror. Jag är så glad för hans skull att han kommer iväg på det, han är så väl värd det. Jag är dock lite avis, för jag hade gärna sett Mando Diao. Det är en av alla artister som är där. Fast just Mando Diao är de som jag hade åkt dit för. De andra är jag inte lika förtjust i som BQ är, men hade varit kul att ha sett dem.

Kika in ⭆ Alive- festivalen så kan ni se vilka artister som kommer vara där. Vädret ser väl inte ute ut att bli det bästa så det blir att ta med regnkläder. Numera får man ju inte ha väska eller dylikt med sig. Det man får göra är att ha tygpåse med sig ihoprullad i fickan och ha regnkläderna i handen. Inne på festivalområdet sedan får man ha regnkläderna i tygpåsen.

Några arstiter som BQ ser fram emot att se som jag också hade tyckt varit roligt att se är

  • Mando Diao
  • Bolaget
  • Marit Bergman
  • Amanda Bergman
  • The Sondtruck Of Our Lives
  • Mimykry

MISSA INTE MINA ANDRA INLÄGG

Mer från  sweetwordsbymirre 

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

3

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

19 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *