Min Vardag,  Mina Tankar

Plötsligt så händer det!

Hej

Onsdag och idag startade jag dagen med att gå på medicinsk massage eller snarare sagt ➜ holistisk massage hos bästa Anna. Jag var där redan klockan åtta på morgonen efter att jag vinkat av Bellis vid skolbussen. Nu var det ett par veckor sedan jag var till Anna då vi varit sjuka och hon har inte haft tider. Det kändes att man var lite stelare och att man hade lite ömma muskelknutor på fler ställen. Jag är ju lite ömmare nu, men så blir det ju efter en behandling och skönt att ha varit dit nu.

Känna igen sig från gymnasiet

Nu har jag njutit av god frukost, samt även sett veckans avsnitt av ➜ Bror och ➜ Västra Gymnasiet som jag följt via SVT-Play. Skön avkoppling att titta på, det är lite igenkänning på många plan och man känner igen sig från man själv gick i gymnasiet. Jag känner mest igen mig som karaktären M i Västra Gymnasiet skulle jag vilja säga. BQ är också då som karaktären Noah i personligheten som hon är förtjust i så det är ju lite extra gulligt att kika på då såklart.

Sotare och skattebesked

Som jag skrev i förra inlägget skulle ju sotarna komma förbi någon dag den här veckan och kolla stammar och ja vad de nu kollar. De ringde på dörren igår klockan åtta på morgonen. De var in i några minuter sedan skulle de komma åter sa dem. De var här sammanlagt tre gånger under dagen, hehe. Det var ett evigt spring på dem, men allt såg bra ut. Jag skrev ju också att jag orade mig för skattebeskedet just för jag varit sjukskriven stor del av 2023. I går fick jag meddelande två gånger från Kivra på annat. Det var pensionen och sedan faktura från landstinget. Dagen innan fick jag faktura från Kivra från kommun. Så alltså tre gånger så trodde jag att det var från skatteverket.

Struntsamma vad det blir !

I morse när jag vaknade hade jag heller ingenting fått och då kände jag. Ähh struntsamma alla ska ju få besked som senast fredag om man har Kivra så jag får helt enkelt avvakta och ta det med ro. Strax innan jag och Bellis gick till skolbussen så pep det till och jag såg att jag fått ytterligare ett meddelande från Kivra. Jag tänkte då, men är den än mer fakturor eller? Vad ska man förvänta sig, jag tänkte det är som det är. Får jag restskatt så är det så, vad kan jag göra såhär i efterhand?

Jag fick dock oroa mig i onödan för jag fick tillbaka i skatt detta året också. Samt en summa som var mer än jag trodde. Jag sa ju att jag hade varit nöjd med plus minus noll. Nu är det BQ,s skattebesked vi väntar på, hoppas att det går bra för honom också. Han kan ju dock registrera att han pendlar till jobbet så det brukar ge plus tillbaka ändå.

√ En förklaring till mitt mående

 Läs mer om Utmattningssyndrom på 1177 

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

Skaffat ny BLOGLOVIN, LÄGG TILL MIG DÄR

12

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

14 Comments

 • Marlene

  Så skönt med massage! Man brukar vara lite öm och väldigt trött efteråt. Ska nog boka in mej jag med.
  Å skönt att det inte blev någon restskatt. Jag har fortfarande inte fått mitt besked…

  • sweetwordsbymirre

   Då har du nog fått ditt besked idag, fredag. Samt ja det är skönt med massage, men man känner sig lite mörbultad ngn eller några dagar efteråt. Men på sikt är det ju toppenbra

 • Madde

  Tur det blev ett plus för dig. Visst är det nervöst innan. Vi trodde nog på mer, men så länge det inte är minus är vi nöjda.

  • sweetwordsbymirre

   Ja man får det man får så länge det inte är restskatt och det är det viktigtaste. Jag brukar tänka att får man mycket tillbaka så är det ju egentligen sådant man behövt övrig tid på året ex på slutet av månaden. Så plus minus noll är väl eg allra bäst.

 • Popprinsessan

  Vad skönt med massage, vad är det för speciellt med holistisk massage? Sitter just nu med min massagekudde eftersom jag är såå spänd i både nacke och sätet. Får kanske bli en stund på spikmattan också i kväll.
  Och skönt med skatten! En sak mindre att oroa sig för 🙂

  • sweetwordsbymirre

   Vad menas med holistisk massage?
   Holistisk friskvårdsmassage ger en helhetsupplevelse där kroppen och själen kommer till ro. Själva massagen sätter igång kroppens egen läkande förmåga. Specialblandade oljor används under behandlingen. I vardagen blockeras vi ofta t ex när vi upplever rädsla, oro, stress, ilska, trauma osv. an kan då få olika slags behandlingar som kan hjälpa både sinne och kroop. Det kan vara allt från klassisk massage, medicinsk massage, koppning, laser, värme med olika eteriska oljor osv.

 • Michelle

  Vad bra att du fick tillslut svar på Skatteverket. Det kan ta lite tid beroende på vad hur man jobbar med ochde går under tabellerna. Jag fick oxå tillbaka. Förra året fick jag betala en liten summa.

 • fighterwomen09

  Skönt med massage 🙂. Gott med frukost & sitta&
  Se serie. Bra start på dagen.
  Oj vad sotaren sprang hos dig 😊.
  Jag väntar med på mitt skattebesled. Kent fick det i måndags första dagen. Skönt att du fick tillbaka 🙂
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *